Huisregels

 

 

Check in

Tussen 15.00 en 20.00 kunt u inchecken.

Wij nemen van te voren contact met u op over de verwachtte aankomsttijd.

Mocht u door onmacht later arriveren kunt u altijd in overleg later inchecken.

 

Sleutel

U ontvangt bij incheck 1 sleutel . Op aanvraag is een 2e sleutel mogelijk . Bij verlies brengen wij €100,- in rekening voor een vervangende sleutel. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren en ramen van uw verblijf en het uitdoen van de verlichting en verwarming.

 

Parkeren

Tijdens uw verblijf kunt u gratis in de straat voor de deur van Station 10 of op de grote parkeerplaats aan de overkant  parkeren. Uw fietsen kunnen voor bij uw appartement staan.

Parkeren is voor eigen risico en STATION 10 is niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade.

 

Wifi

In onze accommodatie is gratis wifi aanwezig .

 

Huisdieren

Wij houden van dieren, maar ivm hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan in de accommodatie.

 

Gourmetten

Gourmetten, plaatgrillen en frituren zijn NIET toegestaan in het appartement. Dit veroorzaakt vette aanslag op de muren en meubels en de geur blijft te lang hangen voor volgende gasten, wij vragen uw begrip hiervoor.

 

BBQen

BBQen is NIET toegestaan.

 

Afval

Uw afval kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. In de keuken hangen 3 afvalbakken om het afval te scheiden. Leeg glas graag ook apart dit zal de gastvrouw voor u opruimen. De afvalzakken kunnen als ze vol zijn naar het ondergrondse afvaldepot aan de Willem Alexanderpoort gebracht worden. 

 

Bezoek ontvangen

U mag bezoek ontvangen, mits u ons inlicht van tevoren. In geval van nood moeten wij namelijk weten wie er aanwezig zijn in ons appartement.

Uw appartement is geschikt voor een maximale bezetting van 4 personen.

Het is niet toegestaan om met meer dan 4 personen in het appartement te overnachten.

Geen feestjes of herrie svp.

Houdt ten allen tijde rekening met de buren.

 

Geluid

STATION 10 verzoekt u vriendelijk om muziek en/of elk ander geluid op kamersterkte af te stemmen zodat er geen geluidsoverlast ontstaat voor de buren.

Van ’s avonds van 22.00 tot 's morgens 8.00 dient het stil te zijn!

 

Hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden zonder lakens en slopen te beslapen. U maakt gebruik van linnengoed van STATION 10, eigen linnen is niet toegestaan.

 

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Meld u het ons als er iets gebroken of stuk is zodat we zaken kunnen vervangen of eventueel de verzekering in kunnen schakelen. Vaak is het eenvoudig op te lossen.

 

Roken

Er mag niet gerookt worden in de accommodatie. 

 

Bedden etc

Uw bed is opgemaakt bij aankomst. 

Er liggen handdoeken voor u klaar, daarvan is voldoende reserve.

Er zijn voldoende thee en keukendoeken aanwezig in het appartement.

 

Als u niet in het appartement bent

Wilt u dan ramen en deuren afsluiten en geen apparaten laten aanstaan?

De lampen uit en de temperatuur graag naar beneden.

 

Gebreken in het appartement

Meldt u aub gebreken bij ons? Wij doen altijd ons uiterste best om zaken zo spoedig mogelijk te repareren of te vervangen. Bij normale vragen over het gebruik van zaken in het appartement, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Check out

De check out tijd is 11.00 uur , tijdens de uitcheck controleren we het appartement samen met u. De schoonmaak start zodra de uitchecktijd is bereikt zodat alles weer tijdig gereed is voor de volgende gasten.

 

Check list voor het uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk het appartement netjes achter te laten. Geen afwas achterlaten, het vuil in de containers buiten, de bedden afhalen en samen met de andere was in de wasmand te doen.

De moltons wassen we regelmatig, die kunt u erop laten zitten.

 

Station 10

STATION 10 is gelegen in de nabijheid van andere woningen. Wij verzoeken u vriendelijk om geen overlast te veroorzaken.

STATION 10 is een oud herenhuis uit de jaren 30, in zulke oude panden kunnen wat eerder contactgeluiden ontstaan dan in een modern huis. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om rekening met de buren te houden zodat iedereen van zijn vrije tijd kan genieten.