Op loopafstand

 

Om de hoek bij onze B&B stroomt de prachtige Amstel en daaraan vind je leuke restaurantjes met heerlijke terrassen.

In de haven van Uithoorn ligt het in de zomer vol met plezierjachten en er is ook een mogelijkheid om daar zelf een sloep te huren en daarmee de Amstel af te varen. 

Prachtige wandelingen maak je rond het Zijdelmeer, langs de Amstel richting het Fort aan de Drecht, onderdeel van de stelling van Amsterdam (unesco werelderfgoed)

 


Op fietsafstand

 

Onze B&B is uitermate geschikt als startpunt voor prachtige fietstochten door het Groene Hart, Westeinderplassen, langs de Amstel en de Ronde Hoep.

Onderweg genoeg te zien en te beleven, zo is er n leuke bloemenpluktuin in Nes aan de Amstel, bij Ouderkerk aan de Amstel kunt u culinair genieten aan het water, een poldersport in de Kwakel, of natuurlijk het Amsterdamse bos.

 


Met de auto/ov

 

Voor de deur stapt u zo in het openbaar vervoer richting Amsterdam. Heerlijk om vanuit de rust van het dorp zo de grote stad te kunnen verkennen. Maar ook voor bijv concerten in de Ziggodome, evenementen in de Arena, festivals in Amsterdam kan het handig zijn om bij ons te overnachten.

Vanaf Uithoorn is het ongeveer een half uur rijden naar het strand en ook in de Keukenhof, Haarlem en Utrecht ben je zo.